fbpx

Despre program

Programul ELEMENTUM Young Festival Creators este dedicat elevilor pasionați de organizare sau care doresc să își îmbunătățească abilitățile de organizare, creativitate,  lucrul în echipă, vânzare sau negociere.
Programul integrează doar educație experiențială: activități de grup, joc sau brainstorming pentru a dezvolta într-o manieră inedită competențele necesare în organizarea momentelor inedite.

15

Elevi

10

Întâlniri săptămânale pentru a organiza momente inedite în cadrul festivalului ELEMENTUM

3

Idei de proiecte implementate direct de către elevi

AGENDA PROGRAMULUI

Elementum Young Festival Creators va integra 10 sesiuni de training inedite, pline de inspirație și energie menite să ajute elevii în dezvoltarea abilităților de organizare, creativitate, lucrul în echipă, vânzare sau negociere. Întâlnirile se vor desfășura începând cu ora 17:00

18 aprilie    Creativitate și generare idei
9 mai    Planning și delegare
16 mai    Vânzare și negociere
23 mai    Vânzare și negociere
30 mai    Promovare
6 iunie    Legătura cu partenerul
13 iunie  Pregătirea înaintea unui eveniment
17 iunie    Pregătirea înaintea unui eveniment
21-23 iunie    Implementarea ideilor și a activităților în cadrul Elementum Festival
27 iunie    Feedback și activitățile post eveniment     

Înscrierile în cadrul programului s-au finalizat.

…dacă vrei să ne vezi, click pe link Elementum Young Festival Creators

Cine poate participa

Te poți înscrie  dacă:

Ești elev de liceu (clasa a 11-a)
Dorești să realizeazi activități în cadrul festivalului ELEMENTUM împreună cu echipa ta
Ești pasionat de organizare sau vrei să îți dezvolți aceste abilități
Poți participa la toate sesiunile de training din cadrul programului

Doar câteva din beneficiile tale

Îți pui în practică propriile tale idei
Înveți să organizezi o activitate dintr-un festival
Lucrezi în echipă
Dezvolți abilități de comunicare, organizare, planificare
Participi pe toată perioada festivalului

Participarea pe toată perioada programului este gratuită. Pe perioada festivalului (19-21 iunie) cazarea, masa și transportul sunt asigurate de către organizatori.

Cine susține trainingul?

Programul ELEMENTUM Young Festival Creators este realizat în parteneriat cu Mădălina Hodorog, Trainer, Business Strategist și formator ReImagine Education.De 7 ani, Mădălina este promotorul educației non-formale în rândul comunităților. Scopul ei principal este să educe și să ajute oamenii să își descopere pasiunea prin energie, motivație și inspirație.

Mădălina educă prin conceptele de training pe care le construiește, dar și prin consultanța pe strategie pe care o oferă business-urilor. Abilitățile de organizare și strategie le-a dezvoltat în cei 6 ani ca Event Manager unde a coordonat proiecte naționale și internaționale precum The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo și ArchiTECHture.

De-a lungul anilor, a implementat și proiecte europene Erasmus+ în rândul tinerilor, a făcut parte din proiectul Model NATO Youth Summit și a organizat o serie de evenimente dedicate comunităților internaționale.

Deoarece crede în educația continuă, Mădălina este doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde ocupă și poziția de trainer în cadrul UBB Radio Online.