fbpx

Activități

MAȘINI TELECOMANDATE (RC)

Avem o veste bună pentru tătici…pardon, copii: prietenii de la Hpi Racing Romania vin la festival cu 🚗🚢 și 🚁teleghidate!  Vom avea parte de workshopuri, circuite amenajate, curse, concursuri și prezentări, ca o alternativă de petrecere a timpului liber în mod creativ și relaxant, pentru copii și copiii mari (adulți).

[NE]CONFERINȚE

Pentru că ingredientul esențial din lumea ELEMENTUM este SUFLETUL, pe lângă APĂ, PĂMÂNT, AER și APĂ, ne îngrijim și de el printr-o serie de [NE]Conferințe dedicate celor mari și spre binele celor mici, depre problemele cu care se confruntă părinții moderni și cum să le facem față.
Vă invităm la discuții deschise ca în familie, unde vorbim deschis despre probleme și găsim soluții, unde ne ascultăm punctele de vedere cu răbdare și compasiune.

ZEM CENTER

Prietenii de la ZEM Center sunt printre primii care au crezut în potențialul [NE]conferințelor de a ne aduce împreună. O parte dintre oamenii din spatele proiectului vor aduce în discuție subiecte legate de sănătatea fizică și relaxarea în familie, unul dintre aspectele mai puțin discutate atunci când vine vorba despre “super-părinți”.

PICI pit

🔵PICIpit: locul unde cei micuți pot zburda fără grijă
Când spunem că suntem un festival dedicat familiilor, nu glumim! Ne gândim la toate astepctele: inclusiv la un un spațiu  în care cei mai micuți dintre festivalieri pot ”trage pe dreapta” în groapa cu nisip, pot plonja în piscina cu bile, sau se pot angrena în oricare dintre activitățile special concepute pe categorii de vârstă. Bonus-ul e că vom amenaja în imediata apropiere un popas, a.k.a. Lounge Zone cu bean-bag-uri și cafea și chill music pentru mămici. Bine, fie, și pentru tătici!

LEGO GIGANT

Ne jucăm pe #PÂMÂNT

E cel mai iubit joc din lume și e educativ, în același timp. V-ați imaginat vreodată cum ar fi un mega-joc de LEGO cu piesel gigant? Veți avea ocazia să descoperiți la Elementum Festival 2019. Copiii au prioritate!

mai urmează și alte surprize...

Pregătește-ți familia pentru 3 zile de distracție!