fbpx

Știri

Materiale publicate în mass-media

În spiritul preocupării constante pentru siguranța, dar și distracția întregii familii, organizatorii Elementum - festival în ritmul familiei au ales să NU țină nici ediția de anul acesta a evenimentului.

ÎNSĂ au început pregătirile pentru ediția din 17-19 iunie 2022 și pentru alte câteva ”mini ediții”, de weekend, cu mai puțini participanți, până în toamnă.

După principiul ”omul Elementum își face iarna planuri, și vara…le modifică”, dar și pe ideea ”una caldă, alta rece”, vă anunțăm că planurile noastre pentru vara viitoare sunt cât se poate de clare și am început deja să lucrăm la ele: ediția 2022 a Festivalului Elementum – în ritmul familiei va avea loc între 17 și 19 iunie, la Luncani. În paralel, ne pregătim, sub rezerva modificărilor de ultim moment din cauze pandemice, pentru alte câteva mini evenimente, de weekend, pe care sperăm să vi le oferim în mai multe locații până în toamnă.

Cu aceste preocupări în minte, așadar cu mult mai multă speranță și hotărâre pentru viitor decât anul trecut pe vremea aceasta, dar nu cu mai puțină tristețe, vă anunțăm că ediția 2021 a Elementum NU va mai avea loc.

Celor care ați păstrat biletele achiziționate pentru ediția de anul trecut, vă mulțumim și vă asigurăm că puteți să recuperați valoarea acestora printr-un e-mail la contact@iabilet.ro. Noi sperăm însă să ne rămâneți alături, cu același entuziasm și vă propunem să păstrați biletele pentru ediția 2022. Până atunci, vă pregătim alte câteva surprize, mai mici ca amploare, dar la fel de ”family fun friendly”, promitem!

Pentru informații suplimentare despre procedura de returnare sau de păstrare a biletelor, puteți să ne scrieți pe bilete@elementumfest.ro sau să ne sunați la 0740526715.

La prima sa ediție, în 21-23 iunie 2019, ELEMENTUM, festival ”în ritmul familiei”, desfășurat la Luncani, în județul Cluj, s-a bucurat de prezența a peste 3.000 de persoane.

O selecție de fotografii de atunci, aveți AICI.

 

 

Avem și veși bune: NE DISTRĂM ONLINE DE 1 IUNIE

Fiindcă prietenii la nevoie se cunosc, iar noi:

  1. nu vă putem lăsa la greul distracției de 1 iunie și
  2. avem niște parteneri media extraordinari, pe nume Itsy Bitsy Radio, ce gândesc la fel ca noi în termeni de iubire față de copii și familie,

Avem o veste grozavă, care poate o va mai îndulci pe prima: deși nu ne mai întâlnim fizic, mutăm distracția, pe 1 IUNIE, acolo unde s-au mutat toate în această perioadă: în mediul online. BONUS: ajungem și pe undele radio!

 

Așadar, ne vom vedea și auzi cu voi la 1uniFEST Festivalul Petrecerilor de Acasa pentru Copii, ce va transmis 3 zile și 3 nopți, ca în povești, pe 30-31 mai și 1 iunie, pe paginile FacebookYouTube și Instagram Isty Bitsy, si la radio, evident!

Parteneri media