fbpx

Știri

Materiale publicate în mass-media

ELEMENTUM, cel mai amplu festival dedicat familiei vă așteptă între 17-19 Iunie 2022, la Luncani, jud.Cluj.

Pregătim o sumedenie de activități în aer , apă sau pe pământ .

Veți avea parte de zboruri cu avionul, salturi în tandem cu parașuta, tobogane nautice gonflabile, lasertag, cinema in aer liber, spectacole de muzică și dans, teatru de păpuși, personaje de poveste, ateliere de creație și multe alte surprize.

Împreună vă puteți bucura  de 3 zile de distracție în familie, să dormiți în  camping , să savurați mâncare delicioasă   și să cântați la foc de tabără.

 Let`s make some #elementummemories

Da, suntem mâhniți că această pandemie ne-a dat 2 ani planurile peste cap. Dar ne spijinim unii pe alții și mergem înainte! Este important să tratăm cu responsabilitate următoarea perioadă și să trecem cu bine peste ea.

Vă propunem să scoateți de la păstrare tot entuziasmul festivalier și să vă gândiți cu drag că vine ediția următoare.

Noi ne pregătim temeinic pentru ediția din 2022. Sperăm să vă avem alături și să ne bucurăm din nou de experiența festivalului în familie.

O selecție de fotografii de atunci, aveți AICI.

Biletele sunt disponibile în reteaua iaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Avem și veși bune: NE DISTRĂM ONLINE DE 1 IUNIE

Fiindcă prietenii la nevoie se cunosc, iar noi:

  1. nu vă putem lăsa la greul distracției de 1 iunie și
  2. avem niște parteneri media extraordinari, pe nume Itsy Bitsy Radio, ce gândesc la fel ca noi în termeni de iubire față de copii și familie,

Avem o veste grozavă, care poate o va mai îndulci pe prima: deși nu ne mai întâlnim fizic, mutăm distracția, pe 1 IUNIE, acolo unde s-au mutat toate în această perioadă: în mediul online. BONUS: ajungem și pe undele radio!

 

Așadar, ne vom vedea și auzi cu voi la 1uniFEST Festivalul Petrecerilor de Acasa pentru Copii, ce va transmis 3 zile și 3 nopți, ca în povești, pe 30-31 mai și 1 iunie, pe paginile FacebookYouTube și Instagram Isty Bitsy, si la radio, evident!

Parteneri media