fbpx

Laser Tag și SUMO intră în programul activităților!

  • 26/02/2019
  • admin
  • Comment: 0

Laser Tag și SUMO intră în programul activităților!

Țară, țară vrem ostași, Rațele și vânătorii, șotron? Avem spațiu suficient la Luncani pentru toate jocurille, iar limitele sunt doar imaginația și energia. Cum ar fi să facem un schimb în care părinții îi învață pe cei mici jocurile din copilăria lor, iar aceștia din urmă îi invită pe părinți în universul laserelor, imaginației și tehnologiei?

Avem terenul de joacă perfect pentru asta! Vom amenaja o arenă în aer liber pentru Laser Tag, în parteneriat cu Laser Tag Cluj. E un joc asemănător cu paintball-ul, însă nu necesită echipament de protecție și nu murdărește (spre fericirea tuturor!). E potrivit pentru mai toate vârstele, sunt invitați să participe toți cei între 7 sau 99 de ani, cu condiția să existe bună-dispoziție.

Fiecare participant va primi o cască cu senzor și un marcator, iar cele două echipe formate au ca scop țintirea căștilor adversarilor. Se pot adopta mai multe strategii de joc și dezvoltă gândirea agilă, reflexele și lucrul în echipă. Nu vor exista certuri legate de punctaj, pentru că totul e înregistrat de un calculator.

În aceeși arenă se va putea juca și SUMO pentru copiii între 4 și 14 ani. Stați fără grijă, nu vor fi lupte corp la corp, în schimb cei mici vor primi costume de protecție inspirate din jocul japonez pe care îl cunoștem din filme sau desene animate. Se joacă în doi participanți, timp de trei runde, iar cine iese reușește să îl facă pe adevrsar să iasă cu picioarele din cerc sau să cadă, este învingător. E o activitate care poate deschide apetitul celor mici pentru artele marțiale sau sporturi bazate pe atenție și respectul față de oponent!