fbpx

Guest post DaddyCool: La Festivaluri înainte, alături de copii!

  • 24/04/2019
  • admin
  • Comment: 0

La Festivaluri înainte, alături de copii!

Am lucrat în industria muzicală încă de la 16 ani și, evident, am mers la o mulțime de concerte, festivaluri și alte genuri de manifestări muzicale. Am fost în backstage, am fost pe scenă, am fost în mulțime și m-am bucurat de acordurile unora dintre artiștii mei preferați. În țară și în afara ei. Îmi place muzica, mi-a plăcut întotdeauna și o să-mi placă până la adânci bătrâneți. Face parte din viața mea și cred că fără muzică totul ar fi anost. M-am pierdut de multe ori în ritmurile muzicii și tot muzica este cea care îmi aduce aminte de primele luni de relație cu Ana, când „ne dansam șosetele” până în zorii zilei prin Vama Veche. Ah, ce vremuri frumoase!

Atunci nu prea ne păsa în ce condiții se întâmplă un festival fiindcă important era să ne simțim noi bine. Între timp, am devenit părinți și lucrurile s-au schimbat puțin. Nu, viața noastră nu a devenit anostă. Din contră, avem o viață minunată alături de copilul nostru, care a moștenit din plin dragostea pentru muzică și dans. Zilnic, dar absolut zilnic dansăm cu Ingrid în casă. Sincer să vă spun, mă uimește ce mișcări de dans știe la nici 4 ani. Le are în sânge, ce să mai. O artistă desăvârșită, vă spun. E genul acela de copil pe care îl vezi adansând pe un cu totul alt ritm, personal și asumat, într-o clasă plină cu prichindei care ascultă profesorul. :))

Acestea fiind spuse, e clar că Ingrid e material de festivaluri, printre oameni frumoși, muzică bună și atmosferă de vacanță. Dacă până anul trecut nu tăiasem acest lucru de pe listă, ei bine, Clujul ne-a fost casă vreme de 5 zile în 2018, atunci când am decis să-i arătăm Ingridei experiența de festival „all inclusive”. 😊 Cam 5 zile full, în care am experimentat de toate,iar ea s-a comportat exemplar. Ca de fiecare data. Chiar și așa, era normal să avem emoții fiindcă nu știam exact cum va reacționa la muzica tare, la mulțimile de oameni, la toate lucrurile pe care avea să le experimenteze pentru prima data acolo.

Dar a fost taaaaare bine și ne-am bucurat foarte mult când am aflat că, în 2019, va avea loc și festivalul Elementum, care pare pur și simplu perfect pentru familia noastră.

Ne place tare mult să facem drumeții în natură. Iubim mediul înconjurător, îl respectăm, luptăm pentru el și o mare parte dintre activitățile noastre sunt în acest sens, tocmai din acest motiv simțim că acesta este un festival pe care nu trebuie să-l ratăm. Mai ales că organizatorii promit o atenție desăvârșită la detalii și activități pe alese, astfel încât prichindeii noștri să nu se plictisească nicio clipă. La o simplă privire aruncată pe pagina de Facebook Elementum și după ce am citit descrierea, noi ne-am convins. 😊)

Vă sfătuim să trăiți și voi clipe memorabile alături de copii, iar dacă nu ați încercat încă un festival împreună, acum e cel mai bun moment să o faceți.

Noi vom fi acolo și vom profita la maxim de fiecare experiență, așadar ne-am super duper bucura să vă întâlnim și pe voi, în număr cât mai mare! 😊 Treceți peste temerile de orice fel, mai ales că va fi un festival dedicat familiei, deci e clar faptul că ai noștri copii își vor face muuuuulți prieteni.


Deci, cu cine ne vedem acolo? 😊

Cu drag, DaddyCool!