fbpx

Activități

DJ PROJECT & GIULIA

Sâmbătă, 22 iunie, cântăm și dansăm alături de DJ Project & Giulia! Pe ritmurile celor de la Dj Project am dansat cu toții măcar o dată, iar împreună cu Giulia, formația a avut poate una dintre cele mai efervescente perioade din istoria ei, având 3 hit-uri pe locul 1 în topurile muzicale românești: “Mi-e dor de noi”, “Regrete” și “Nu”. Dacă vă e dor să fredonați versurile lor și să vă distrați cu gașca, scoateți pantofii de dans și ne vedem la festival!

ANDRA GOGAN

Andra Gogan vine la ELEMENTUM, duminică- 23 iunie! Copiii din România au urmărit-o sau i-au auzit vocea în Doctorița Plușica, Violetta sau Sofia Întai. E una dintre cele mai iubite cântărețe și vloggerițe adolescente, dacă e să ne uităm doar la canalul ei de Youtube care are aproape 700 K de followers! Vedeta Disney vine să ne încânte și inspire la festival cu melodii de pe cele 16 (!) albume lansate până acum.

ARPY & ZIP BAND

Cine se uită la Vocea României? Și noi, și noi! Asta înseamnă că l-ați văzut pe Arpy la ediția din 2013. Alături de el s-au reunit instrumentiști și muzicieni cu experiență, unul mai talentat decât celălalt. Împreună formează un grup dinamic de coveruri, din repertoriu local și internațional. Ce poate fi mai distractiv decât să cântăm alături de ei versuri pe care le știm cu toții, din melodii ale lui Robbie William, Maroon 5, Mariah Carey, Bruno Mars, Stevie Wonder sau Sting și mulți alții?

ȚAPINARII

Trupa de folk alternativ Țapinarii și-a început activitatea în 2001, lansând controversatul clip al piesei “Sunt fericit”. La primul lor concert din august 2001, Țapinarii au umplut până la refuz “Strada de Vară”.  A urmat videoclipul piesei “Unde ești”, iar lansarea primului album a avut loc pe 17 octombrie 2001 la Green Hours. Discografia trupei Țapinarii s-a extins, apoi, treptat, cuprinzând șapte albume și o compilație de tip “Best of”.
Așteptăm să râdem și să ne luăm mai puțin în serios alături de ei!

CARAVANA ANIMA

Frumoasa Lulu şi a sa Caravană ANIMA aduc un val de bucurie și o rafală de activități cu suflet pentru cei mai mici dintre festivalieri: un program format din spectacole muzicale interactive, animație și jocuri socio-educative, ateliere de idei, creație și joacă.

 

MISTER NICU

Mister Nicu ne aduce spectacole inedite pentru copii. Și când spunem inedite, ne referim și la faptul că fiecare manifestare artistică a sa ”ascunde” informații educative pe care orice adult își dorește ca piciul său să și le însușească.
Așa că vă mai spunem atât: se lasă cu dansat, cântat, coregrafie și cunoașterea instrumentelor muzicale, în cele mai prietenoase moduri posibile! 🤩

MINISTAR CLUJ

Este o trupă de copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, cu o tolbă plină de premii la concursuri naționale și internaționale. Ei au însoțit-o pe Ilinca Băcilă la Kiew, la Eurovision, iar nouă ne vor aduce un show plin de veselie și cântece frumoase.

ZĂNATEC

S-a născut din pasiune pentru muzica clasică și dorința unor oameni talentați de a o aduce mai aproape de public.
Adevărul este că muzica clasică este superbă în orice ar fi „îmbrăcată”, nu are neapărat nevoie de haine de gală. O putem asculta oricând și oriunde. Tocmai de aceea, ea vine în mijlocul naturii, la Luncani, în cadrul ELEMENTUM, cu un repertoriu din care nu lipsesc lucrări ale faimoșilor Haydn și Mozart.

TEATRUL DE PĂPUȘI PUCK

🎭SPECTACOLE 🎭:
Îndrăgiții actori de la Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca se pregătesc cu spectacole magice pentru Elementum Festival 2019. Piesele sunt special create pentru copii, însă știm că și noi, adulții, de abia așteptăm să rememorăm, prin intermediul acestor show-uri, toate poveștile și momentele frumoase din copilărie: Capra cu trei iezi, Hansel și Gretel sau Croitorașul cel isteț.

THE ROMANIUCS

Unele familii merg cu cortul împreună, altele fac sărituri cu parașuta sau plantează flori în grădină. Ei cântă la cel puțin un instrument și susțin concerte împreună. How cool is that?😄 Stilurile de muzica abordate sunt diverse de la hip hop, rock, R&B, folk, pana la funky music!
Un lucru este sigur, The Romaniucs vă vor atrage prin simplitate și naturalete în povestea muzicală a familiei lor! Rezervați-vă un loc in fața scenei și fiți pregătiți să ieșiți din zona voastră de confort!

ATELIERE GASTRONOMICE

🍎Ateliere de gătit: paste colorate, fructe și legume, dulcețuri și gogoși.
🍏Jocuri educative despre: importanța consumului de apă, produsele locale pentru cei mai mari și jocuri de recunoaștere a fructelor și legumelor pentru cei mai mici.

mai urmează și alte surprize...

Pregătește-ți familia pentru 3 zile de distracție!