Bine de știut

 

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar noi vă aducem noutăți despre masă și ”casă”… sau mai bine spus cort, dar aflăm și ce avem voie să punem în bagaj și ce nu, că așa-i la toate festivalurile. Răspundem la întrebările pe care le-am primit până acum și le așteptăm și pe ale voastre, dacă rămân fără răspuns.

 

Unde dormim?
Pentru un weekend îi luăm pe cei dragi de mână, punem cortul în portbagaj și mergem să ne bucurăm de simplu și de frumos. Tu îți aduci cortul de acasă, noi punem la dispoziție o zonă de camping clar delimitată și securizată. Intri acolo doar dacă ai brățară de festival. Vom avea zonă de dușuri, cu apă caldă și din belșug. Vom avea toalete ecologice, zilnic curățate și împrospătate. O să fie și zonă de încărcat telefoanele, charging area mai modern spus.

 

Unde și ce mâncăm?
Dacă vreți să simțiți gustul mâncăricii de acasă avem un restaurant cu autoservire care asta ne pune la dispoziție. Dacă vreți să încercați și lucruri mai puțin realizabile acasă, vă puteți îndrepta către unul dintre food truck-urile cu specialități.

Fie că cel mic mănâncă sau nu dulciuri, vouă sigur vi se face poftă de un desert după o masă copioasă, așa că avem un colț cu dulciuri numai bun de devorat. Dar să nu credeți că i-am uitat pe cei mici sau pe cei care preferă fructele pe post de desert. Pentru că suntem chiar în mijlocul naturii, avem un stand cu fructe de pădure proaspăt culese.

Nu lipsesc nici băuturile, nici pentru cei mari, dar nici pentru cei mici. Cu siguranță una dintre atracțiile principale va fi barul special creat pentru pitici, care va servi cocktail-uri colorate.

 

Este permis accesul cu mâncare pentru cei mici?Este! Accesul cu fructe și legume pentru prepararea pireurilor pentru bebeluși, iaurt, lapte sau formule de lapte pentru copii și borcane cu mâncare pentru bebeluși.

 

Cum plătim?
După validarea biletului și primirea brățării de acces, vă puteți ”înarma” cu tokens… sau jetoane, mai pe românește spus, de la ghișeele clar semnalizate. Cu ele și exclusiv cu ele veți putea cumpăra orice se găsește în perimetrul festivalului. Plata în numerar nu va fi posibilă. Token-urile pot fi cumpărate atât cu cash, cât și cu cardul.

 

Ce lăsăm acasă?
E clar că nu avem ce să căutăm la festival cu arme, cuțite, obiecte contondente, sticle, droguri, lichide inflamabile (fie ele și cosmetice), sticle (nici măcar cele de parfum), sprayuri, lanțuri, lasere, articole pirotehnice, bannere susținute de bețe.

Vă recomandăm să aveți la voi câte o pelerină, pentru că umbrelele sunt și ele interzise la acces. La capitolul mâncare și băutură pe care o aduceți cu voi în festival, vă rugăm să vă rezumați la cele menționate mai sus (despre alimente obligatorii în hrana copiilor vorbim). De asemenea, orice tip de obiect care îi poate răni pe alți participanți va fi oprit înainte de poarta de intrare.

 

Ce luăm cu noi?
Este permisă intrarea cu aparate de fotografiat sau filmat compacte, dar și cu cele profesionale (inclusiv aparate de tip DSLR). Puteți să vă aduceți GoPro-urile, dacă vreți să aveți amintiri de neuitat de la activități, dar și selfie stickuri. Tot din categoria gadgeturi, sunt acceptate și bateriile externe. De asemenea, este voie să aduceți brichete, medicamente, insulină, picături pentru uz medicinal, inhalator pentru astm. Produsele medicale trebuie însoțite de scrisoare medicală sau rețetă, iar dozele permise trebuie să fie în concordanță cu recomandările medicului.

 

Este permis accesul cu animale de companie?
Nu! Să nu luați nici cățelul sau purcelul, oricât de simpatic și inofensiv ar fi, pentru că accesul cu animale este interzis, pentru simplul fapt că ar putea să îi deranjeze pe cei din jur.

 

Facilități

Pe teritoriul festivalului veți găsi câteva zone create special pentru nevoiel familiei:

 

  • Casa Mama & Copilul: Un loc cu toate condițiile, pentru toate ritualurile zilnice (mese pentru înfășat, facilități pentru pregătirea biberoanelor, chicinetă pentru prepararea pireurilor)
  • Casa Nani:  Un loc pe teritoriul festivalului amenajată pentru somn cu sistem de antifonare a sunetului, muzică ambientală, lumină redusă, beanbags, pături, pufuri.

 

  • Cortul SOFTPLAY: Un loc special amenajat și sigur, cu personal specializat, unde copiii până în 3 ani se vor juca și vor explora în compania celor de vârsta lor.

 

  • Farmacie: punct de vânzare și farmacist specialist, pentru preîntâmpinarea problemelor posibile.

Află ultimele noutăți din lumea Elementum

Va fi folosită în concordanță cu  Privacy Policy