Despre noi

Suntem…o echipă formată din familii pasionate și implicate în evenimente și festivaluri. Ne-am pus toată experiența în proiectul numit Elementum, un amplu festival pentru familii dedicat timpului petrecut împreună. Timp de trei zile, ne adunăm într-o lume gândită și creată pentru a savura conexiunea cu cei mici. Râdem zgomotos, alergăm pe baloții din paie, ne dăm pe tobogane în apă, devorăm un desert și ne tolănim pe iarbă să urmărim norii.
Credem…în puterea naturii și a aventurii de a ne aduce împreună. Ne-au inspirat focul, apa, aerul și pământul să punem laolaltă spectacole, teatru, concerte, ateliere creative, activități distractive, zbor cu avionul, salt cu parașuta, parc nautic gonflabil și multe altele. Ne dorim părinți fericiți și copii veseli, intrigați și uimiți. Ne dorim ca Elementum să reprezinte pentru mulți prima experiență cu cortul, primul zbor cu avionul, primul spectacol de păpuși sau primul atelier de storytelling.
Construim…spații dedicate bebelușilor și oferim mamelor care alăptează confortul de care au nevoie. Cortul Softplay este zona pentru copiii până la 3 ani unde joaca cu nisipul sau piscina cu bile sunt fascinante. Suntem preocupați ca familiile să poată trăi cât mai multe experiențe împreună.
Comunitatea…Elementum este a familiilor care încetinesc ritmul vieții pentru a colecta amintiri, care alearga în ploaie, caută melci și curcubeie. Experimentează și creează împreună, le place să cânte, să danseze, să urmărească fluturi și stele. Ritmul festivalului este dat de familiile participante. Sunt speciale momentele de relaxare în hamac, cele de savurat o înghețată pe malul lacului sau de cântat la unison în timpul concertelor.

 

Află ultimele noutăți din lumea Elementum

Va fi folosită în concordanță cu  Privacy Policy