fbpx

CONCURS: Părinte festivalier

  • 25/04/2019
  • admin
  • Comment: 0

CONCURS: Părinte festivalier

Spune-ne povestea ta de familie la (un) festival printr-un scurt articol și te premiem cu o experiență completă pentru toată gașca ta, la cel mai cool festival pentru familii, Elementum!

Obiectiv:
Scopul nostru este să aducem la viață un eveniment croit pe nevoile și dorințele familiei. Pe de o parte, facem deja asta prin facilitățile puse la dispoziție în cadrul Elementum: Casa Mama&Copilul, Nani Home, Colțul de Poveste, Neconferințele de parenting și multe altele. Pe de altă parte, vrem să aflăm direct din comunitate care sunt aceste nevoi și dorințe. Exact asta urmărim prin acest concurs: să aducem comunitatea de părinți împreună, prin întrebări și povești împărtășite, astfel încât să creem, împreună, cea mai bună versiune de eveniment!

👉Cum particip?
Trimite-ne un text la adresa povestiri@elementumfest.ro despre experiența ta de până acum, ca participant la evenimente de tip festival (mari, mici, internaționale, locale, micuțe și drăguțe, nu contează, festival să se numească :)) la care ai fost cu familia.

👉Ce e cu textul?
Poveștile trebuie să aibă între 400 și 1000 de cuvinte și să răspundă acestei teme “Care a fost experiența mea de părinte la un festival la care am participat?”

N.B.: Nu trebuie să dați numele festivalului, chiar e indicat să NU, ca să nu supărăm/bucurăm excesiv 🙂 pe nimeni

👉Ce aș putea scrie? Idei de teme:

  • Întâmplări amuzante
  • Experimentarea unei noi activități sau a unui nou sport
  • Prima noapte la cort
  • Călătoria cu avionul/mașina pe distanțe lungi
  • Sfaturi/sugestii
  • Împărțirea sarcinilor între părinți
  • Orice e relevant și care poate fi de folos altor părinți exploratori de festivaluri


👉Cât timp am?

Concursul se desfășoară între 25 aprilie și 25 mai.

Câștigătorul va fi anunțat pe 1 iunie.

👉What’s in it for me?
Premiul I constă într-un Abonament Family (acces 3 zile festival + camping pentru 2 adulți + 1 copil) + all you can slide @Aquaglide parc nautic gonflabil + încă o surpriză ”tailor made” pentru familia ta!

Premiile II si III: abonamente Family

👉Cine alege câștigătorul?

Un tată cool- Robert Diaconeasa, a.k.a. Daddy Cool

Hello, everybody! Sunt DaddyCool, tată, singurul vlogger caritabil din România, blogger și activist în zona de responsabilitate socială, iar între 21 și 23 Iunie vă dau întâlnire în cadrul festivalului Elementum, unde lucrurile vor fi aranjate în așa fel încât noi și prichindeii noștri să avem parte de 3 zile minunisime.

Pentru cei care nu mă cunosc, sunt foarte implicat în activitățile care țin de copiii din medii defavorizate, iar în acest sens am lansat singurul vlog 100% caritabil din România, „Amintiri din copilărie”, prin intermediul căruia am reușit să ajut peste 600 de copii cu donații în valoare de peste 30.000 de euro. Îl găsiți negreșit pe pagina mea de Facebook. :blush:

Dar pentru că îmi pasă în egală măsură și de mediu, luna viitoare voi porni alături de soția și fiica mea într-un turneu național ecologic. Scopul este să ajutăm o mulțime de copii să înțeleagă cum să aibă grijă de mediul înconjurător și de ce este datoria noastră să avem grijă de mama Pământ, ale cărei resurse nu sunt nelimitate. Parcă face sens să fiu prezent și la festivalul Elementum, nu-i așa?

Abia aștept să ne întâlnim, să povestim, să ne distrăm și să plecăm acasă cu o mulțime de amintiri minunate, însă până atunci vă dau întâlnire și pe Facebook / DaddyCool.ro ori Instagram/ @daddycool.ro

 

O (video)mamă cool- Cristina Tătar, a.k.a. jurnalist și the Voice behind Videoblogul copiilor

Sunt Cristina, ador copiii și prăjiturile. Cred că zâmbetul ne face mai buni, fericirea ne-o crem, iar lucrurile simple sunt cele mai frumoase. Ma relaxez citind și scriind povești pentru cei mici, trăiesc într-o veșnică fantezie alături de băiatul meu și mă înconjor doar de oameni pozitivi. Mottoul meu este simplu: „Intr-o zi nu vom mai fi aici, dar in toate celelalte suntem”

O mamă (în prezent) chill- Cătălina Covaliu, a.k.a. Mamă în Prezent

Salut! Sunt Cătălina Covaliu, consilier acreditat pentru dezvoltare personală, cu studii de psihologie clinică și psihoterapie. Din descoperirea rolului de mamă a doi copii, cu toate provocările și câștigurile emoționale ale mămiciei, sunt autorul blogului www.mamainprezent.ro. Mamă în prezent e o poveste despre sinceritate și un exercițiu de blândețe, pentru susținerea mamelor noi. Cred în “împreună”, în sprijin și comunitate.

O mam(ă)prenoare – Anca Dinu, a.k.a PR T(h)inkerBella festivalului

Hei! Sunt mama lui Florin, sau Flo Flo, sau Flo Jo, floare de zurli în vârstă de 6 ani. Apoi mai sunt și jurnalist cu ștate vechi (16 ani de presă), owner și muncitor la propria agenție de PR, comunicator permanent, MC, speaker și organizator de evenimente și Community Manager-ul #Mamprenoare Cluj, o comunitate cu și pentru mame care își doresc mai mult de la viață.

Sunt scriitoare prin formație și din pasiune, îmi tot caut timp să îmi fac propriul blog, dar sunt prea ocupată să le gestionez pe ale altora 🙂 Cred că, într-o bună zi, când Flo Jo va umbla după fete și după visul lui în viață, eu mă voi retrage pe o insulă în mijlocul oceanului și voi scrie cele 3 romane pe care vreau să le termin până mor. Până atunci, scriu ce pot și citesc ce scriu alții, deci jurizez concursul ”Părinte festivalier” :).