fbpx

Bine ai venit în povestea ELEMENTUM!

  • 21/06/2018
  • admin
  • Comment: 0

Bine ai venit în povestea ELEMENTUM!

Despre noi și cum a apărut ideea unui festival dedicat familiei ai aflat probabil mai multe de pe pagina noastra de Facebook, așa că am vrea să îți povestim mai multe despre motto-ul nostru: ÎN RITMUL FAMILIEI!

Suntem, la rândul nostru, oameni cu familii și cunoștem felul în care lucrurile funcționează odată cu apariția piticilor în viețile noastre. Ne facem programul în funcție de dusul și adusul (de) la școală, ne culcăm mai târziu și ne trezim mai devreme, facem slalom între cursurile de înot, teme, job, meetinguri și micile momente de relaxare. De aceea, când am gândit ELEMENTUM, ne-am dorit ca festivalul să îi surprindă atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu grija pentru nevoile și așteptările lor. Ne-am dorit, mai ales, să oferim un cadru în care scopul principal e conexiunea părinte-copil.

ÎN RITMUL FAMILIEI înseamnă distracție, bucurie, joacă, dans, muzică, explorare și aventură, pe care le vom încerca din plin în cele trei zile, dar în același timp înseamnă și programul de somn, mesele regulate, schimbatul scutecelor și temperatura optimă a biberonului. Vei întâlni cele două laturi la festival și ne dorim, cu ajutorul tău, să le îmbunătățim în fiecare an. Ne dorim să ne revedem la Luncani în fiecare vară, cu speranța de a ne regăsi ritmul, armonia, echilibrul.