fbpx

ZBOR DE AGREMENT CU AVIOANE DE TIP CESSNA

 Acest tip de avion poate lua la bordul său maxim 4 persoane. Etapele activității sunt: instructaj, urcare, zbor la altitudine de maxim 3000 de metri și coborâre, iar zborul efectiv este de 20 de minute.*

ZBOR DE AGREMENT CU AVIOANE DE TIP ULM (ultraușoare)

Aceste tipuri de avioane sunt foarte populare în rândul pasionaților de zbor pentru manevrabilitatea lor ridicată și avantajele pe care le oferă pentru fotografii aeriene sau creații video.*

SĂRITURI CU PARAȘUTA ÎN TANDEM

Săriturile cu parașuta sunt experiențe unice pe care oricine ar trebui să le experimenteze măcar o dată în viață. Saltul în tandem este cea mai simplă și cea mai bună alternativă pentru cei care vor să experimenteze căderea liberă. Oricine poate face acest tip de salt, indiferent de vârstă sau condiție fizică, pentru că saltul e asistat în permanență de un instructor experimentat.*

ATELIERE DE CONSTRUIT ȘI ÎNĂLȚAT ZMEIE

Pentru cei care nu doresc să se ridice de la sol sau pentru cei mai mici dintre noi vom organiza ateliere prin care să experimenteze joaca în aer, la ateliere de confecționat zmeie și înălțarea lor pe cele mai înalte culmi.

ATELIERE DE PICTAT FIGURINE DIN LEMN

Pentru cei care nu doresc să se ridice de la sol sau pentru cei mai mici dintre noi vom organiza ateliere prin care să intrăm în poveștile văzduhului în alte moduri. Ne lăsăm imaginația să zboare și confecționăm figurine din lemn în formă de nori, parașute, avioane și altele. Suvenirurile realizate de mâinile micilor meșteri vor rămâne la ei pentru a le aminti de prima vară la ELEMENTUM.

TUR AL HANGARULUI

În fiecare zi, prietenii de la SkyDive Transilvania și Aeroclub Lac Luncani vor fi prezenți la hangar alături de avioane și echipamente care vor râmâne la sol și cu care veți putea face poze. Nu ezitați să puneți multe întrebări, mai ales cei care își doresc să devină piloți.

LASERTAG

LASERTAG este un joc care se poate practica de la 7 la 99 de ani, foarte asemănător cu paintball -ul dar nu necesită echipament special și nu murdărește. Echipamentul constă dintr-o cască cu un senzor,  și un marcator legate la calculator. Se formează două echipe și trebuie țintit și nimerit senzorul căștii adversarului.

*Activitățile în AER vor fi organizate cu sprijinul partenerilor SkyDive Transilvania și Asociația Aeroclub Lac Luncani.
*Participanții la zbor vor semna o declarație și vor deveni pentru o zi membri ai aeroclubului.
*Biletele pentru zborurile de agrement includ Acces general adult/Acces general copil (acces general și camping).
*Biletele pentru săriturile cu parașuta includ Pachet Familia
 (acces general 2 adulti + 1 copil și camping).

mai urmează și alte surprize...

Pregătește-ți familia pentru 3 zile de distracție!