fbpx
Play Video

Povestea noastră

Între 21 și 23 iunie 2019 ne întâlnim la Complex Lac Luncani cu toată familia, pentru a da viață primului festival din România gândit special pentru copiii de toate vârstele și părinții lor. Credem în puterea timpului petrecut în natură de a ne aduce împreună, iar scopul nostru este să oferim tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distracție și conexiune.

FocAerPământApăSuflet

Facilități

CUIBUL MAMA & COPILUL

Un loc special amenajat cu toate condițiile, unde mamele să poată avea grijă de puii lor și de ritualurile zilnice sanitare (mese pentru înfășat și îngrijirea copilului, facilități pentru pregătirea biberoanelor, chicinetă pentru prepararea pireurilor pentru bebeluși).

CAMPING

Loc special amenajat pentru a acomoda corturi. Toalete, dușuri, charging point, coffee point, chill zone.

LINIA DE VACANȚĂ

Un sistem de cărat bagaje, astfel încât participanții să se bucure de peisaj și să înceapă să exploreze zona imediat cum ajung, fără eforturi suplimentare.

FARMACIE

Punct de vânzare și farmacist specialist, pentru preîntâmpinarea problemelor posibile.

RESTAURANT & FOOD TRUCKS

Preparate internaționale cât și ciorbița de acasă. Zonă dulce și food court pentru cei mari și meniuri pentru cei mici.

CASA LUI MOȘ ENE

O cladire pe teritoriul festivalului amenajată pentru somn cu sistem de antifonare a sunetului, muzică ambientală, lumină redusă, beanbags, pături, pufuri.

PICIpit

Un loc special amenajat și sigur, cu personal specializat, unde copiii până în 3 ani se vor juca și vor explora în compania celor de vârsta lor.

BARURI ȘI COFFEE POINT

Nu uităm nici de băuturile răcoritoare pentru adulți.

Activități de zi și de seară

Am pregătit pentru cele trei zile de distracție activități pentru toate gusturile: tobogane pe apă, ateliere de gătit, discuții, teatru de păpuși, cursuri, concerte și multe altele. Alege elementul care se potrivește familiei tale sau descoperă-le pe toate:

Vineri
Sambata
Duminica

La ce ne mai gândim, ce mai povestim:

Citește ultimele noutăți din universul Elementum. Dacă vrei să ne trimiți o poveste despre familia ta sau să ne spui cum te-ai simțit la festival, scrie-ne un e-mail la povestiri@elementumfest.ro

Să ai copii înseamnă sacrificiu personal și privare de libertate? De când mă știu am fost un om al evenimentelor. Mă durea sufletul să lipsesc, tocmai eu, de la o zi de naștere sau vizită, petrecere sau concert. Țin minte cu drag fest-urile de la Sala Sporturilor (atunci era numai una și bună), unde eu credeam că formații gen Iris sau Vama Veche vin pro-bono să mă încânte, special pe…

Care a fost experiența mea de părinte la un festival la care am participat? O fo’ fain, domne’, nu pot să zic nu. Fain, așa cum e fiecare moment în care suntem împreună, în care aud râsul iertat de orice complezență al fiicei mele, în care mă bucur de natură, de noi cei care suntem azi, așa, asumați, mai obosiți și muuuult mai fericiți, și de fiecare nouă descoperire a…

Care a fost experiența mea de părinte la un festival la care am participat? Pornind pe drumul clasic întru găsirea unui răspuns la această întrebare, nu aș fi găsit niciodată unul. Punct.Înainte să îi am pe Cei Mai Iubiți Pământeni ai Întregului Meu Univers de astăzi, detestăm parcurile și purtăm doar tocuri de 7 sau 9 centimetri. Copiii se fereau de mine, însă mai tare mă feream eu de ei…

Abonamente!

Alege elementul care se potrivește familiei tale sau descoperă-le pe toate:

Parteneri și sponsori

Parteneri media

contact