Uncategorized

Guest post Ioana Călin: Elementum, păzea că venim!

WOOOOOW! Festival  Nici nu mai știu cât timp a trecut de când am fost la cinematograf, darămite la un festival. Și la cinematograf am văzut numai filme de desene animate, să nu credeți altceva. Cu doi copii mici (spun eu), mari (spune unul dintre ei) ai zile când nu mai știi cum te cheamă cu buletinul în mână. Sunt sigură că știți și voi senzația. 

M-am tot răsucit și învârtit să văd cum aș putea petrece o vacanță de vară reușită cu doi copii după mine (unul de doi ani jumătate și unul de nouă ani jumătate). E clar că sferele lor de interese se intersectează cam ca nuca-n perete. Dacă mergem în locuri unde se organizează activități pentru copii mici, cel mare face precum măgărușul din Shrek: mai durează mult? Când plecăm? M-am plictisit! Zău că după ce iți zice de 7642734 de ori același lucru ți se duce și răbdare și zen și cheful de orice. Și pleci acasă scoțând fum pe urechi. Dacă mergem la activități pentru copii mai mari, iar nu e bine. Spațiile sunt pline de capcane pentru cei așa mici, plus că vrea și ea să se suie pe te-miri-unde. Pe peretele de cățărare cu copila în brațe nu mai urcasem până acum…

Și am descoperit surprizaaaaa… va fi în Cluj un festival pentru familii. Adică pot să mă duc și cu cea mică și cu cel mare și să ne și distrăm toți trei. Nici nu mă gândesc să nu ajungem. Oamenii de la festival zic că au organizat loc special pentru prichindei unde  copila se poate juca în absolută siguranță și apoi să cântăm și să dansăm cu băiatul preț de câteva ore. 

Noi mergem, clar! Nu știu ce ne luăm cu noi, clar un geamantan de haine, ceva de burtă, ceva de nas, niște plasturi, nu foarte multe pentru că am văzut că au prima farmacie într-un festival. 

Brățări de nepierdut copilul nu avem, dar au ei. Cred că așa arată Raiul!

Elementum, here we come!

Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *