Uncategorized

Guest post Oana Pintea: Haideți să fim împreună pentru copiii noștri

 Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare! Elementum Fest este un eveniment pentru copii, unul și unul menite să ofere calitate timpului nostru. Fie că vreți să vă bucurați împreună de o piesă de teatru, un spectacol de muzică sau să participați la un atelier pentru copii, ori poate să vă distrați sărind cu parașuta ori să faceți un zbor de agrement cu avionul, acest eveniment este exact pe gustul vostru. Un eveniment care este menit să îți ofere amintiri cât mai frumoase alături de micuți din timpul petrecut la acest festival. Bineînțeles că eroii principali ai acestei întâlniri vor fi copiii. Consider că acest festival va fi unul foarte fructuos atât pentru copii cât și pentru părinți și organizatori, deoarece s-au pus bazele unei bune organizări a activităților.

            Din experiența avută până acum alături de copilul meu, acest tip de eveniment este bazat pe jocuri, artă și bucuria în educația și dezvoltarea copiilor prin organizarea de activități educativ-creative, la care pot participa și părinții, într-un mediu primitor, călduros și vesel. Cred că aceste activități au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacționeze usor cu alți copii, să-și dezvolte creativitatea, să se joace învățând alături de părinți, să-și descopere pasiunile și talentele.

            Haideți să fim împreună pentru copiii noștri. Să creștem legătura între cadrul familial. Bucuria copiilor e deplină atunci când e împărtășită cu părinții sau cu prieteni dragi. Ne vedem la Elementum Fest!

Acest articol face parte din concursul “Părinte festivalier”. Dacă vrei să câștigi o experiență completă pentru familia ta la ELEMENTUM, trimite-ne și tu un text. Detalii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *